Onze producten

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

  • RSS Prentenkabinet
  • Facebook
  • Prentenkabinet op LinkedIn
  • Volg Prentenkabinet op Twitter

Onze winkel: Kunst met wonen, inlijsten en kunst.

Het mooie, oude pandje aan de Papiermakerstraat 5 in Putten, aan de rand van het centrum is de ideale entourage voor de verkoop van kunst. De locatie oefent veel aantrekkingskracht uit op kunstenaars, kunstliefhebbers en belangstellenden die hier gemakkelijk even binnenlopen. De sfeer is gezellig en ontspannen, men kan rustig rondkijken en alles op zich laten inwerken.

     
            

De zaak heeft compleet ingelijste schilderijen in diverse genres en stijlen. Van abstract naar figuratief, stillevens en nog veel meer. Daarnaast is er een grote collectie Olie / Acrylverf schilderijen van Jochem de Graaf  - H. Brand -  Caspar van Houten - Corrie Leushuis - Jan Kind. Ook hebben wij de vrolijke schilderijen van Liz bekend van hun vrolijke gekleurde koeien en dikke dames. De prijzen variëren van laag en zeer betaalbaar tot ver daarboven, er is voor elk wat wils.

Inlijsten

’t Prentenkabinet verkoopt niet alleen klassieke en moderne kunst, maar is ook gespecialiseerd in het zeer vakkundig inlijsten van schilderijen, landkaarten, kunstzinnige reproducties, borduurwerken, (trouw) foto’s etc. en verder alles waar mensen waarde aan hechten, van knuffelbeer tot doopjurk. Alles is mogelijk.

De collectie lijsten waarmee gewerkt wordt is zeer gevarieerd. Lijsten zijn er van hout en aluminium in modern tot klassiek in diverse maten en kleuren. Geïnspireerd door actuele woonkleuren en dessins wordt de woonmode op de voet gevolgd.

De zaak munt uit in kennis en goed vakwerk. U kunt een geliefd kunstwerk of dierbare herinnering met een gerust hart overlaten aan het vakmanschap van ’t Prentenkabinet Waar het met veel plezier en liefde voor u wordt ingelijst.

Origineel kunstcadeau

Ook voor een origineel kunstcadeau is dit het aanbevolen adres. Parkeren is gratis!