Onze producten

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

  • RSS Prentenkabinet
  • Facebook
  • Prentenkabinet op LinkedIn
  • Volg Prentenkabinet op Twitter

Bestelinformatie

Hieronder vindt u informatie over het bestellen in de webshop van 't Prentenkabinet. Zijn er vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Bestelproces

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in Putten of deze te laten bezorgen. Bij het bezorgen heeft u ook de mogelijkheid om een alternatief factuuradres op te geven.

Ophalen in de winkel

Neem bij het ophalen van uw bestelling de (persoonlijke code uit de) e-mail die u van ons heeft ontvangen mee. Heeft u geen e-mail ontvangen? Neem dan eerst contact met ons op!

Als de voorraadindicatie in de webshop aangeeft dat de producten niet op vooraad zijn, graag eerst even contact met ons opnemen voordat u de producten komt ophalen.

Bezorgen en levertijd

Is een product op voorraad? Dan vind de bezorging zo snel mogelijk plaats. Wij kunnen hier geen indicatie geven, aangezien sommige bestellingen via PostNL worden verzonden en andere bestellingen (grote producten) door onszelf aan huis bezorgd worden. Wij nemen altijd contact met u op (telefoon of e-mail) wanneer een bestelling wordt bezorgd.

Bezorgkosten

Omdat niet alle bestellingen via PostNL bezorgd kunnen worden, kunnen wij geen vaste bezorgkosten hanteren. De bezorgkosten worden berekend in de laatste stap van het bestelproces (voor het betalen). Grote of onhandelbare producten worden door onszelf bezorgd.


Betalen in de webshop

Betalen in de webshop is op dit moment mogelijk met iDeal en PayPal. Kiest u voor het afhalen van uw bestelling dan kunt u ook betalen in de winkel.

iDeal

Heeft u toegang tot internetbankieren dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:

  • Snel en veilig online betalen via uw eigen bank
  • Vanaf € 10,- worden er geen transactiekosten gerekend (onder € 10,- zijn de kosten € 0,45)

PayPal

Betalen met PayPal is gemakkelijk en veilig. U hoeft geen account bij PayPal te hebben om hier gebruik van te kunnen maken. Betaal gemakkelijk met uw creditcard (VISA, Mastercard of American Express) en uw bestelling wordt direct verwerkt.

De voordelen op een rij:

  • Snel en veilig online betalen via het betrouwbare PayPal
  • Geen account nodig
  • Vanaf € 10,- worden er geen transactiekosten gerekend (onder € 10,- zijn de kosten € 0,45)